Flooriasta Kjellbergs mattotoimittaja

Hiljaiset ja pehmeät lattiat ovat jälleen trendikkäitä useista syistä. Matolla voit helposti, nopeasti ja suhteellisen edullisesti vaihtaa sekä tyyliä että väriä vallitsevan muotitrendin mukaan. Sen lisäksi, että matot ovat mukavat kävellä ja niillä on hyvä ominaisuus vaimentaa ääntä, ne voivat myös säästää energiaa. Mielestämme tässä on riittävästi syytä valita matto.

Parempi sisäilma

Tekstiilimatot tarjoavat hyvän sisäilman. Pölyhiukkaset sitoutuvat mattoon sen sijaan, että ne lentävät ympäri huonetta. Tutkimukset osoittavat, että astmaatikot / allergikot voivat paremmin huoneissa, joissa on tekstiilimattoja. Ruotsin tilastot osoittavat myös, että kun tekstiilimattojen käyttö väheni 70 %, kasvoi allergikkojen määrä 30 %.

Uusi mattotoimittaja Kjellbergs

Ruotsalaisella Kjellbergsillä on laaja valikoima tekstiilimattoja niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Joten etsitpä mattoa, tekstiililaattoja toimistoon tai mittatilaustyönä valmistettua mattoa kotiisi, me ratkaisemme tämän. 

– Kjellbergs Style ja Nordic Tile -mallistojen tekstiililaatat tuntuvat kädessä ja jalan alla todella pehmeiltä, ja mikä parasta ne myös näyttävät hyviltä. Laatoista saa ilman ammattisentajaakin tavallinen tee-se-itse-henkilö näyttävän lattian hetkessä. 2-puoleista teippiä vaan hiukan pohjaan ja sitten ladotaan. Mattopuukolla ylimääräiset palat pois ja saat kutsuvan ja ylellisen lattian, innostuu silminnähden Floorian toimari Jari Niemelä.

 

kjellberg-logo.png

 

Piditkö tästä? Jaa se myös muille.