TEKSTIILIMATOT

Tee mukava, lämmin ja pehmeä koti tekstiilimatoilla.

Hiljaiset ja pehmeät lattiat ovat jälleen trendikkäitä useista syistä. Matolla voit helposti, nopeasti ja suhteellisen edullisesti vaihtaa sekä tyyliä että väriä vallitsevan muotitrendin mukaan. Sen lisäksi, että matot ovat mukavat kävellä ja niillä on hyvä ominaisuus vaimentaa ääntä, ne voivat myös säästää energiaa. Tekstiilimatto myös sitoo pölyä ja sopii allergikoille. Mielestämme tässä on riittävät syyt valita lämmin ja pehmeä matto lattiapäällysteeksi.

 

Kjellbergs matot

Halusitpa kovaan konttorikäyttöön kestävän ja tiivisnukkaisen toimistomaton tai mittojen mukaan leikatun muhkean makuuhuonematon, niin ruotsalaisen Kjellbergsin mattovalikoimasta löytyy yli 300 laadukasta mallia eri käyttötarpeisiin, joita saat myös määrämittaan toimitettuna ja halutessasi myös valmiiksi kantattuna.

KATSO KJELLBERGS MATTOMALLIT

Toim.aika 1-2 viikkoa

kjellberg-logo.png

Radici matot

Kun haet yksilöllistä mattoratkaisua tai jopa mattoa omalla designilla on valintasi italialainen Radici, joka on toimittanut mattoja maailmalle jo yli 60 vuotta. Toimittajalla on myös laadukas, näyttävä ja IMO-sertifioitu Radici Marine -mallisto laivamatoille.

KATSO RADICI MATTOMALLEJA

Kysy myös erikoiskohteisiin. Radicilta saamme loistavaa palvelua kaikenlaisiin kohteisiin.

logo_Radici.jpg

Hyvä tietää matoista
GUT sertifikaatti
Euroopan johtavat mattovalmistajat perustivat 4.12.1990 Aachenissa ympäristöystävällisten mattojen yhteisön (GUT)‎ ‎

GUT:n tavoitteena on optimoida jatkuvasti ympäristö- ja kuluttajansuojaa tekstiililattiapäällysteen koko elinkaaren ajan tuotannosta käyttöön, käytöstä kierrätykseen. ‎ ‎Euroopan mattoteollisuus on mullistanut lattiateollisuuden ympäristönormit perustamalla GUT:n ja kehittämällä jatkuvasti ympäristötavoitteitaan. ‎

Säännöllinen ‎‎tuotetestaus tehdään tiukkojen‎‎ kriteerien perusteella yhteistyössä virallisesti tunnustettujen testauslaitosten kanssa eri puolilla Eurooppaa. ‎ ‎Lisäksi GUT edistää ympäristöystävällisiä ratkaisuja mattojen asettamiseen ja tarjoaa objektiivista tietoa kaikista mattoihin liittyvistä kysymyksistä.‎ ‎

Kemikaalien ja päästöjen tehotuotetestaus on kuluttajansuojan perusta. ‎ ‎

Tarkemmat tiedot testimenetelmistä, testikriteereistä ja vuosittaisista tarkastuksista saatavilla tarvittaessa mattovalmistajilta.‎

Kun tarvitset neuvoja ja vinkkejä oikeanlaisen tekstiilimaton valinnassa ole meihin rohkeasti yhteydessä – autamme mielellämme sinua löytämään oikean maton oikeaan paikkaan.

logo_gut_rund_250x250.png

 

Jäikö kysyttävää?

Kerro hieman projektistasi (mm. lattian neliömäärä, sijainti, aikataulu) niin otamme yhteyttä ja tehdään sinulle ratkaisuehdotus.

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

mattologot.png