Flooria Oy

Välitämme mitä on jalkojesi alla.

Taustaa

Flooria on tammikuussa 2014 perustettu eurooppalaisten korkealaatuisten lattiamateriaalien maahantuontia harjoittava yritys. Yhteensä henkilökunnallamme on kymmenien vuosien kokemus lattiaratkaisujen toimittamisesta jo alkaen kultaiselta 80-luvulta. Myynti tapahtuu kouluttamiemme asiantuntevien jälleenmyyjäliikkeiden kautta.

Missio

Haluamme tarjota alan parasta kotimaista palvelua ja osaamista, kun tarvitset lattioita joko kodin tarpeisiin tai julkisiin tiloihin. 

Haluamme auttaa Sinua löytämään ideasi mukaisen lattiaratkaisun, johon voit olla tyytyväinen heti asennuksesta alkaen pitkälle tulevaisuuteen! 

Valikoima

Floorian tuotevalikoimaan kuuluu laajan laminaattimalliston lisäksi mm. vinyylikorkkilattiat, puulattiat sekä erilaisia tekstiilimattoja. Valikoimissamme monitoimilaatat, akustiikkalevyt sekä erilaiset urheilumatot.

Luonnollisesti kaikki eurooppalaiset päämiehemme ovat ISO 9001 laatusertifioituja valmistajia, joilla on pitkät perinteet lattioiden valmistamisesta. Korkea laatu, jatkuva halu kehittää tuotteita ja trendikkäät mallistot ovat kaikilla edustamillamme tehtailla kunniakysymys.

Haluatko Flooria jälleenmyyjäksi?

Soita +358 (0)400 995 313 tai lähetä sähköpostia Jarille

 


Flooria logot yhteistyökumppaneiden käyttöön